RuzASG Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Witam. Jestem nowy w ASG i chciał bym kupić moją pierwszą replikę. Interesują mnie roi BOYI lecz niestety słyszałem, że są źle wyważone. Czy to prawda? Jeśli nie rk to jaką inną replikę za góra 600 zł polecacie? Quote Link to post Share on other sites
rezek10 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Repliki boyi są same w sobie raczej fajne.Ale ja za tą cenę kupiłem sobie G36K od JG plus kulki,lipol i ładowarka.Szczerze ci ją polecam.Ale jeśli chodzi o samą replikę to zapewne do tej ceny zostanie ci polecony właśnie kałach boyi. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Też jestem fanem G36K [JG], ale Ruz, powiedz co Ci się podoba? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Repliki boyi są same w sobie raczej fajne. Poprawka. Repliki Kałaszy od Boyi (seria RK) są raczej fajne. EMki Boyi to padaka. Quote Link to post Share on other sites
MaciekSiedlce Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 W tym budżecie, M4 to jedynie Cyma Quote Link to post Share on other sites
RuzASG Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Interesuję się głownie ak47-74 i rodziną g36 . Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) No to jak AK to albo coś z RK Boyi albo Cymy o numerze wyższym lub równym 040 (chociaż nie wiem czy takie Cymy mieszczą się budżecie). Jeśli Gieta to JG jest polecane albo GFG (dostępny na Gunfire rebrand JG - to samo co JG, ale taniej). Edited November 7, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
RuzASG Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Ale czy to prawda, że rki BOYI są źle wyważone? Quote Link to post Share on other sites
glanu224 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Posiadam rk10s AKMS i nie jest w cale źle wyważony może moje odczucia są błędne ale ja nie narzekam na tą replikę :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Nigdy sie nimi zbytnio nie interesowałem więc nie jestem do końca zorientowany, ale od Ciebie pierwszego słyszę o tym żeby RK były źle wyważone. Quote Link to post Share on other sites
RuzASG Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Uspokoiliście mnie. Chciałbym kupić: Rk-03,jakąś baterię (jaką polecacie) , magazynek I oczywiście jakieś okulary do ochrony oczu :D Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Uvex Ivo Quote Link to post Share on other sites
RuzASG Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 A lepiej będzie kupić rk-03 czy g36k jg? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts