Paweloso Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Witam, mam problem z ww. magazynkiem. Otóz początkowo w środku zablokowały się kulki, a sprężyna po kilku obrotach kółka cofała się i słychać było kliknięcie. Próbowałem uderzać magazynkiem o twardą powierzchnię, aż w końcu - sądząc po dźwięku - sprężyna się rozkręciła i mogłem wyjąć zablokowane kulki (były chyba 4). Razem z nimi wyleciała ze środka śrubka bez gwintu. Da się to jakoś naprawić? Nie mam pojęcia jak rozebrać magazynek na części - wybiłem pin w górnej części magazynka i nie wiem co dalej (nie próbowałem jeszcze odkręcania metalowego spodu) :( Byłbym również wdzięczny za podanie sposobu dalszego postępowania z hi-cap'em. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Obejrzyj części 1,2,3. Nie pamietam w której był mag AK. Quote Link to post Share on other sites
Paweloso Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 (edited) OK, w drugiej części pokazano "wafelka" od AK, który ma dwa piny (mój magazynek ma 1) i brak mocowania od spodu (w moim na spodzie jest imbus), ale sądząc po opisie pod filmem wnętrze magazynka powinno być identyczne - dam znać czy wszystko się zgadza gdy dostanę się do środka :icon_wink: @Axel Dzięki za pomoc :icon_smile: Edited November 11, 2013 by Paweloso Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts