ci4cho Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 (edited) Proszę o pomoc gdyż mam jeden problem po ostatnim moim wypadzie na strzelankę załadowałem baterię i chciałem strzelić dla próby , niestety po naciśnięciu spustu nic się nie działo mam baterię 9,6 V 1500mA firefox , dopiero po jakimś czasie gdy przytrzymałem spust na dłużej zaczął reagować , dla przykładu wypróbowałem baterie od kumpla który ma tą samą tylko że 2000mA i działała bezbłędnie. pytanie jest teraz czy to jest wina baterii że za słaba (choć cały czas wszystko fajnie chodziło) czy , emki . Edited November 12, 2013 by ci4cho Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 A sprawdziłeś w jakiś sposób poziom naładowania swojej batki ? - może po prostu zdechła energia w ogniwach ; niektóre akumulatory słabo trzymają. Quote Link to post Share on other sites
buszmen82 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Zapewne jedno ogniwo dokonało żywota, mozesz to sprawdzić w sposób taki jak to wcześniej robiłeś, a jedno ogniwo powinno wtedy być znacznie cieplejsze od pozostałych i to właśnie będzie to uszkodzone. Quote Link to post Share on other sites
ci4cho Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 ok dzięki jest rzeczywiście tak jak napisałeś jedno ogniwo jest cieplejsze niż pozostałe , jednak nurtuje mnie czemu na innej batce też 1500mA nie chciał mi strzelać , a sprawdzałem na broni kumpla i działała. No nic myślę że poprostu sprawię sobie nową batkę i tyle bo nic tu nie poradzę . Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts