marxdesign Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Witam, przymierzam się do wymiany lufy wew na dłuższą 363 mm. Dlatego będę potrzebował tłumik który zamaskuje dłuższą lufę. Mierzyłem, ale nie jestem pewien czy 10 cm tłumik wystarczy aby zakryć lufę. Zastanawiałem się nad takim: http://azteko.pl/tlumik-dzwieku-30x100-standard-p-660.html Piszą że ma gwint lewo i prawo skrętny, ale nie bardzo czaję jak to jest. Czy w takim razie kupując go nie muszę zwracać uwagi na to jaki gwint mam na lufie ? Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ogolnie powinien pasowac, ale moze okazac sie, ze gwint bedzie mial inny skok. To sa uniwersalne tlumiki i powinny pasowac, ale z tego co pamietam to w gietach mialy jakas roznice chyba tez w srednicy Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Tylko w prymitywnym JG średnica gwintu jest nieco mniejsza. W bojaczach mamy zwykły 14mm lewoskrętny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts