madziarny Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Witam Wszystkich .. Jestem nowy w tym temacie ASG chce zaczać przygodę z Air Soft Gun , wiec zakupiłem sobie karabinek CM050A po oddaniu 3 strzałów pojedynczych i 2 krótkich serji po drugiej zamek mi się zablokował w pozycji srodkowej i replika nie regaguje teraz na spust nawet silniczek nie zakreci odciagnac jestem wstanie zamek ale już jak odbije około 2 cm do pozycji zerowej dalej już nie idzie jak by go cos zablokowło , mam nadzieje ze wyjaśniłem problem w miare jasnie jak na laika w tym temacie bardzo proszę o pomoc z góry dziekuje za zainteresowanie i chec pomocy pozdrawiam . Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Naładuj dobrze baterię, i sprawdź bezpiecznik. Quote Link to post Share on other sites
madziarny Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 dzięki wielkie za odp , ale bateria ful naładowana i bezpiecznik wymieniony a problem jest w dalszym ciągu . Nie orientujesz się czy jak odkrence selektor i sam sprawdze co jest czy gwarancje strace ? jak pisałem replika dniowa. dziekuje za pomoc problem zażegnany :):) jak pisałeś powyżej problem z bat i bez jeszcze raz wielkie dzięki . Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Jeśli nie rozkręcisz gearboxa, to gwarancji nie utracisz. Ps Tak to jest z BB w AEG-ach. Edited November 21, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
madziarny Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 poszczelał chwilke i ponownie to samo aj :( wydaje mi się ze to cos z elektryka raczej chyba nic mechanicznego ma dwie baterie jedna org i lipo Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 No cóż, pozostaje odesłać do naprawy gwarancyjnej. :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
madziarny Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Problem rozwiązany zamocno silniczek dokręcony i blokowało replikę jeszcze raz dziekuje za wszystkie sugetie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts