Quzodor Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Witam, poszukuję w miarę taniego kamuflażu na zimę, na razie znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/kombinezon-przeciwchemiczny-du-pont-tyvek-i3728515270.html Mógłbym ew. zrobić kilka pasków np. sprayem (tak jak jest na mundurach zimowych). Co myślicie o tym pomyśle? Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 No czemu nie, dobry pomysł (kumpel tak zrobił), ew na allegro można dostać tanio maskałaty bw ( ok 20 zl). Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Cały zeszły sezon zimowy latałem w kombinezonie malarskim, podobnym do tego co wrzuciłeś- przejechalem w niektorych miejscach czarnym i brązowym spreyem. Maskuje świetnie, kolejna warstwa ubrania (więc jest cieplej :)), kosztuje mało. Jednakże, troche nogawki sie rwą, ale czego sie spodziewać po 12zł wydatku :) Gorąco Polecam, Miszak. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Testowane, wszystko OK poza faktem że po prostu się rwie. Quote Link to post Share on other sites
Zdzich66642 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 www.siatkimaskujace.pl - tutaj możemy dorwać dobre siatki maskujące :) Sam brałem zimowe i na prawdę wysoka jakość . Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts