Ursus Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Witam, mam pytanko w sprawie wymiany zębatek. Otóż moje GR16 pluje kulkami (tak co 2-3 dobrze wystrzelone) ROF tam mam ok 17bb/s. Podejrzewam ze jest to wina zębatki tłokowej która nie posiada opóźniacza popychacza dyszy. I moje pytanie jest takie - mam zestaw stalowych zębatek JG z gb v.3 w których zębatka tłokowa ma oryginalnie opóźniacz - czy będą one pasowały do gb v.2, oraz czy lepiej wymienić tylko zębatkę tłokową czy wszystkie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Zamień tylko sam opoźniacz. Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 (edited) ^ A czy w zębatkach JG sector clip nie jest już duży, i co równie ważne zamocowany na stałe? Zęby JG znane są z wytrzymałości, więc montuj jeśli masz czas, i umiejętności. Jeśli jednak to nie pomoże to obstawiam za słabą sprężynkę listwy popychacza, lub złe smarowanie samej listwy. ROF rzędu 17bb/s nie jest aż tak straszny. Edited December 8, 2013 by Tomek P-ń Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts