PeePee Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Witam. Pisze ten topic ponieważ już wysiadam z kombinowaniem :? Użyłem "szukaj" przeszukałem "ręcznie" działy "mudnur i oporządzenie" oraz "ogolne techniczne" ale nie znalazłem jak PRAWIDŁOWO zamontować pas 2 punktowy. Montuje na różne sposoby ale różnie z tym bywa :? ato mi się coś zsuwa i replika wisi na mnie lufą do dołu ato cośtam itp. Niemam pojęcia jak zamontowac ten pas 2-punktowy (CA na machinegun za 35 zł). Do pasa była dołączona instrukcja ale ząb czasu uczynił ją troche nie czytelną :? Jeżeli ktoś może niech pomoże, zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Zamontuj przede wszystkim pas na jakiejś opasce na przewężeniu kolby a nie na tym czyms przeznaczonym do mocowania. Kumplowi (a z lektury forum wynika, że nie tylko jemu) od naprężeń pękła kolba.... Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 Dzięki za info! Zamontowałem opaske (z nieśmiertelnej izolki :)] Na przewężeniu tak żeby trzymało mi pas a reszte pasa przepuściłem przez normalne mocowanie Tak że ogolnie wszystko jest zaczepione na tej opasce... dobrze? może być? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Szczerze?? Nie wiem :D Kumplowi podsylam linka :) Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 He he.... tak pomyślałem że jednak nadal narażone jest na naprężenia i zrobiłem sobie normalną opaske z taśmy nylonowej (ach te moje wspaniałe umiejętności krawieckie ^^. Działa! :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts