HaryWalker Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Witam, nabyłem niedawno replikę wymienioną w temacie, w sobotę pierwsze strzelanie. Wszystko cacy, ale niska temperatura + zwykła gumka hopka sprawiły że kulkami 0.28 trafiałem panu Bogu w okno zamiast w cel. Moje pytanie brzmi czy do tego modelu można gdzieś kupić silikonową gumkę, ew. czy gumki od innych producentów pasują? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Dołączam się do pytania. Tydzień temu przy -3 na kulkach 0,25 G&G, strzelał na ok 25m. Jak na gaziaka w zimę to nie ma tragedii, strzały były powtarzalne więc na tą odległość spokojnie można było trafić. Ale lepsze wrogiem dobrego. Quote Link to post Share on other sites
Scout_87 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Witam polecam bardzo tego colta jest bardzo solidny i bezpiecznie go używać, ma potencjał. Lecz słaby jego punkt to właśnie HU nieiwem czy wy tez macie coś takiego ze chyba za dużo gazu tam idzie i nie zakręca za dobrze kulek, nawet na max HU. Lecz kiedy kończy się gas i spada ciśnienie gazu to kulki coraz to lepiej podkręca lecą coraz dalej. Skoro zobaczyłem post to postanowiłem napisać. Może rzeczywistsze jak da się wymienić gumkę lepiej będzie podkręcał Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts