orzech20126182 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Witam Mam mały problem, otóż gdy strzelam na SEMI, czasem robi się tak, że blokuje mi się spust (jakby był zablokowany), nie przesuwa mi się sam selektor, sztywno siedzi, dopiero gdy przerzucę na AUTO i potem znów na SEMI to wraca do normy Quote Link to post Share on other sites
Oleander Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Fajnie że napisałeś czego używasz ;) Jeżeli używasz emki to typowe. I na następny raz przemyśl dwa razy co chcesz napisać jeżeli oczekujesz pomocy bo i z pustego nawet Salomon nie naleje :) Quote Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 przy wielu replikach jest to typowe :) nawet czasami przy tych od lepszych producentów Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Mam emeczkę od G&P i mam dokładnie ten ten sam problem. Wystarczy przerzucić na auto, strzelić raz, i z powrotem na semi- działa. Niby to jest jakaś tam wada, ale jakoś nie mam zapału jej naprawiać :P Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 W eLkach wręcz pożądane :-P Ale u mnie efekt zacinek zniknął po zastosowaniu LiPo 11.1V (z mosfetem rzecz jasna). Wychodzi na to,że gearbox musi mieć szwung... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts