Arti2 Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie magazynków od P&J wykonanych z POLIMERU. Ktoś ich używa, podają dobrze, jak są wykonane etc. Napiszcie co o tym myślicie http://azteko.pl/polimerowy-magazynek-na-60-kulek-do-serii-m4-black-p-5447.html Czy one byłby by lepsze od magów BOYI ? http://azteko.pl/magazynek-lowcap-m4-m16-metalowy-60-kulek-black-boyi-p-7007.html Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Podają tak samo ale plastiki od PJ/A&K często trzeba lekko podpiłować bo nie pasują do zaczepów w replikach. Quote Link to post Share on other sites
Hanzoo Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Hmm z magów ABS polecić Ci mogę Pmagi Beta Project kosztują ~30 zł sztuka i podają naprawdę dobrze (testowaliśmy w 7 m4 i w każdej podawały idealnie) warto dodać, że mają delikatnie mniejsze luzy w gnieździe od Boyców metalowych. Plusem tych magów jest też to że mają oznaczenia magpula itd. Możesz je dostać choćby na ASGshop'ie ;) . Quote Link to post Share on other sites
Arti2 Posted December 21, 2013 Author Report Share Posted December 21, 2013 Trochę się pogubiłem :-) Czyli Polimer to to samo co ABS, czy plastik ? Pytanie, czy te polimerowe będą pasowały do m4 od GFC (GFG03) Quote Link to post Share on other sites
Hanzoo Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 "Tworzywa sztuczne – materiały składające się z polimerów syntetycznych (wytworzonych sztucznie przez człowieka i niewystępujących w naturze) lub zmodyfikowanych polimerów naturalnych oraz dodatków modyfikujących. Termin „tworzywa sztuczne” funkcjonuje obok często stosowanych określeń potocznych, np. plastik. Najściślejszym terminem obejmującym wszystkie materiały zawierające jako główny składnik polimer" informacje z Wikipedii chyba wystarczą ci chyba jako odpowiedz :icon_wink: . To czy magi będą pasować napisał wyżej kolega MrMCET ja dodałem tylko swoje "3 grosze", że na twoim miejscu kupił bym (i kupiłem) magi od Beta Project, które są większe, wypadają lepiej wizualnie i mają oznaczenia, a kosztują 10 zł więcej co nie jest tragiczną ceną. Przeedytowałem po ściana tekstu jest nieczytelna. Axel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts