wykrojnik Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Witam, jakiś czas temu wymieniłem lufę na guardera 363 mm oraz gumkę na przezroczystą systemę. Pierwszą gumkę rozerwałem ;/ Założyłem drugą i będąc już pewnym że wszystko ładnie działa, bo strzelało na semi bez problemu, po przełączeniu na auto zdarzało się że puszczało puste strzały, czasem kulki wylatywały podwójnie aż w końcu kulka się zacięła. Kulki 0.25 G&G Bardzo mnie to irytuje gdyż walczę z tym od dłuższego czasu, a dokonując tego tuningu spodziewałem się pozytywnej zmiany. Może spróbować z zieloną gumką guardera ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Nie ma przeźroczystej systemy. Jest guarder. Nie ma zielonego guardera. Jest G&G. Quote Link to post Share on other sites
wykrojnik Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Nie ma przeźroczystej systemy. Jest guarder. Nie ma zielonego guardera. Jest G&G. Dokładnie, tak jak piszesz. Trochę pomieszałem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts