RAQUEN Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Replika karabinka JG0448K Prosiłbym o komentarz co do tej repliki. Chciałbym zamówić ją jak na początek asg Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) Obawiam się, że w Polsce nikt jeszcze nie ma tego karabinka, po 7 latach na tym forum jeszcze go nie widziałem. Skoro nie mogłeś znaleźć na WM'ie to pozostaje mi tylko polecić zagraniczne fora. Z racji, że to dość niespotykana replika podejrzewam, że będziesz musiał wydać kasę na tłumacza i wysłać list do JG. Nie musisz pisać jak coś znajdziesz. Ale możesz poszukać, może trafisz. Najlepiej na forach niemieckich i wklejaj tekst w translator. Niektórzy używają jeszcze opcji szukaj ale wtedy znajdziesz informacje zafałszowane (no ale raczej o tym wiesz skoro tego nie zrobiłeś). A propo komentarza "co do repliki" to polecam nową baterię, gumkę HU i preckę. W sumie chyba wyczerpałem temat. Edited December 25, 2013 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
MaciekSiedlce Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts