Chaser Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Siemanko wszystkim. W najbliższym czasie zamierzam kupić swoją pierwszą broń, ale do niej wypadałoby zakupić okulary dające odpowiednią ochronę ;) Zamówienie chciałbym złożyc na taiwangunie, lecz przeglądając ich oferte okularów i gogli nie widziałem żadnego bez adnotacji iż nie nadaje się do asg i innych militarnych sportów. Ima się to najtańszych okularów za 16zł (nie warte uwagi) jak i tych droższych części asortymentu. A więc co mi poradzicie, czy lepiej zakupić zestaw w innym serwisie (zależy mi na jednym, dużym zamówieniu aby chociaż oszczędzić na wysyłce), czy jest jakieś inne rozwiązanie? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Poczytaj o polecanych modelach gogli/okularów (na forum jest tego od groma). Kwestia adnotacji dopisywanych w sklepach również została nieraz rozwiana w starszych tematach. Zachęcam do użycia opcji "szukaj". Link to post Share on other sites
Recommended Posts