Hopsas Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Witam, ostatnio zakupiłem kamerę Go Pro Hero 3+ silver edition. Chciałbym wiedzieć, czy spokojnie mogę zabrać ją na strzelanie. Czy ta obudowa (część znajdująca się przed obiektywem) wytrzyma strzał kulką z 350-420 FPS. Jeśli nie to co polecacie zrobić aby wytrzymywała takie uderzenie. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 zrobic pudło ochronne z plexi. Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ewentualnie kupić takie pudło ;) Quote Link to post Share on other sites
trialolek Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ja bym się chciał dołaczyć do pytania, tylko chodzi mi o sony action cam, miał ktoś? może ktoś sprawdzał jej wytrzymałolść ogudowy obiektywu na kulki?? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Mam Gopro 3 silver, oberwalem w obiektyw i nic sie nie stalo. Replika miała około 400 Fpr, strzal był z 20 metrów. Quote Link to post Share on other sites
ceus1974 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 (edited) Ja używam gopro back, ale obudowa ta sam, obudowa obrywała wiele razy na cqb bez szwanku. Ale kolo z teamu używał jakegoś kolona i dostał w sam środek. Przebiło obudowę i uszkodził obiektyw. Strzał padł 3 metrów, a replika miał 350-370 fps. O gopro bym się nie bał. zapodaję filmik jak kolega dostał w obudowę tego klona http://rsa-airsoft.pl/ftp_upload/u1.mp4 poz. Ceus Edited January 3, 2014 by ceus1974 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts