HokeyPL Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Witam Szukałem tematu o tej ładowarce ale nie znalazłem żadnego godnego uwagi. Tak więc co uważacie o tej ładowarce. jakie ma wady (proszę nie pisać że cała jest do d**y) No więc dlaczego jej nie polecacie (ewentualnie dlaczego polecacie). Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 O jakiej dokładnie ładowarce mowa? Quote Link to post Share on other sites
HokeyPL Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 GFC ewentualnie redox Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Wybieraj, niebieska czy czarna XD Moją ładowarkę GFC za trzecim ładowaniem chyba szlak trafił bo jak ładuje 11.1 tylko 2 z 3 diod sygnalizują ładowanie, mam nadzieję, że to tylko dioda się popsuła. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts