BratekMy Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Witam. 1. Mam doczynienia z następującym problemem. Otóż niedawno kupiłem replikę CM.041 ze stockowym akumulatorem NiMH 8,4V 1400mAh. Po dwóch/trzech naładowaniach akumulator starczał mniej więcej na jakieś 10-15min strzelania. Raz przez przypadek go troche przeładowałem. Po ponownym naładowaniu hula jak ta lala, lecz tylko przez 10-15min :icon_biggrin:. Czego może to być wina ? 2. Planuje także zakup akumulatora Li-Po 7,4V 2200mAh (tylko 7,4V bo boję się, że bebechy GB szlak trafi przy 11,1V) Problem tkwi w tym, że do chwytu przedniego nie mieści się jednomodułowy akumulator, przez lufe wewnętrzną. Zastanawiam sie czy kupić aku o mniejszej pojemności i dwumodułowy żeby sie zmieścił do chwytu, czy zamienić stockową kolbę składaną na stałą od CM.041B i umieścić tam aku. Da sie tak zrobić ? Jeżeli tak to co byście mi poradzili ? Z góry dzięki i serdecznie pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
matti991 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Mam tą samą replikę i planuje wyciągnąc kable z tyłu przy kolbie, i schować aku w pokrowcu na kolbie, jak replika wróci od serwisanta to napisze jak to się sprawuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts