Robin52905a Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Witam, stałem się nowym posiadaczem repliki M249 od PJ, mam problem z założeniem dwójnogu, wiem w którym miejscu powinien się on znajdować, ale koncpepcje w jaki sposób go tam umieścić już mi się skończyły, mógłby ktoś opisać mi w jaki sposób go tam wsadzić ? Z góry dziękuję za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 na youtube jest wszystko. ja już z rok nie miałem m249, ale na logikę - zdejmujesz z lufy to, co blokuje dostęp do miejsca na dwójnóg i zakładasz dwójnóg. voila. Quote Link to post Share on other sites
Robin52905a Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Niestety na logikę, po kolei nie chcę ze mną współpracować. Okay, problem rozwiązany - Pewien miły człowiek wyjaśnił już mi to :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts