Qutaz Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Witam, pisze tutaj ponieważ zakupiłem kolbę ostrą do AKM, lecz mam problem z jej dopasowaniem. Szukałem pomocy w innych wątkach a nawet na innych portalach/stronach ale bez skutecznie :(. Sam starałem się ją dopasować (pomijając fakt że nigdzie nie ma dokładnych zdjęć krok po kroku jak dla upośledzonego szympansa, lecz może takich potrzeba - jeśli są to przepraszam...), ale już w trakcie nasuwał się problem dość błachy. Co najlepiej zrobić żeby kolba się nie wysunęła. Głównie chodzi mi o tą śrubkę, jak najlepiej jest rozwiązać ten problem? Musi być wkręcana i wykręcana kiedy zechcę wieć nie ma mowy o wkręcaniu w drewno. Chcę potem wydrążyć w kolbie miejsce na baterie i przewiercić mały kanalik na kable. W normalnej kolbie np od rk-06 jest jakby taki "cypol" na śrubkę. Proszę was o pomoc w tej prostej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 pilnik, dłuto lub coś ostrego i jedziesz xD pomierz wszystkie otwory jakie mają być i tp i do dzieła ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts