sucharpl Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Witam! Od pewnego czasu szukam na forum i albo nie jestem w stanie znaleźć odpowiedzi, albo jej nie ma. Otóż pytanie moje brzmi - jaki cylinder pasuje do CA36 i który bylibyście w stanie mi polecić. Z góry dzięki za odpowiedź :) Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kazdy cylinder w standardzie TM pasuje. Link to post Share on other sites
sucharpl Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 W sumie masz racje, a ja za mało precyzyjnie się wypowiedziałem :P Bo chodzi o to, że próbowałem już z typem 0 od Big Dragona (451-590mm) i był on za długi do gb. Stąd pytanie jaki cylinder był by optymalny, ponieważ nie chcę wydawać niepotrzebnych pieniędzy a zależy mi na wymianie tego elementu repliki w najbliższym czasie. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Skoro nie potrafisz zredagować swojego pytania poprawnie, pozwól, że zreferuję to reszcie. Szukasz odpowiedniego cylindra do długości lufy którą posiadasz w swoim CA36. Więc dopóki nie podasz długości lufy jaką posiadasz to nie jesteśmy w stanie Ci pomóc:!: W CA36 jest Gearbox V3 do którego pasuje większość cylindrów dostępnych do gearboxa v3. Link to post Share on other sites
sucharpl Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Po prawdzie myślałem, że nazwa producenta pozwoli stwierdzić długość lufy (patrz CA36K czy CA36C). Nie ważne, powinienem był to od razu napisać. W replice siedzi lufa długości 49cm. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ok, idąc twoim tropem rozumowania odpowiadam na twoje pytanie. Poszukaj sobie na forum w odpowiednim dziale. Temat jest obszerny, a zawarte w nim informacje z moich doświadczeń większości osobom pomogły. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts