Kowalsky RA Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 właśnie nabyłem w sklepie znanej sieci spożywczej z kropkami fajną książkę autorstwa Thorolfa Hillblada za 9,99...także jak ktoś ma pod drodze to warto skorzystać ;) Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 coś więcej? format, strony,kolor itd? ciekawie brzmi :) Quote Link to post Share on other sites
Kowalsky RA Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 (edited) "Zmierzch Bogów", Bellona, isbn 978-83-11-13010-4, stron150(tekst) reszta fotki, przypisy i załączniki Biede masz pod nosem :icon_wink: skocz i zobacz czy jest u Ciebie w sklepie. Za te cenę to grzech nie zakupić. link poglądowy http://www.sklepy24.pl/sklep/albertus_pl/produkt/zmierzch-bogow/1175453 Edited January 9, 2014 by Kowalsky RA Quote Link to post Share on other sites
wódz Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) W Media Markt w Oliwie było trochę ciekawych książek Bellony o tematyce drugowojennej, między innymi o niemieckich spadochroniarzach. Edited January 9, 2014 by wódz Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 jutro uderzam- poświęcę drugie śniadanie w imię historii! Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Operacja stona - Mikołów Można by powiedzieć, że z samego rana wychodząc z psem obraliśmy właściwy kierunek może nie był to Berlin, ale dało radę, po przebyciu 500m dotarliśmy na miejsce, Nuka zajęła standartowo pool posytion a ja udałem się w świat magii kroplandi, przez drzwi i w prawo, wreszcie po dotarciu na miejsce okazało się, że ja, pierdziu, już ktoś tu był (czyżby obsługa sklepu traktowała książki jak ziemniaki ?) Wszak książki leżały tu i tam, bajki, romanse, kryminały, kucharskie itp. itd., Myślę sobie Job twoju mać trzeba by to przekopać i tak po pięciu minutach walki udało się dopadłem ją:)··Pierwsze zaskoczenie książka w twardej oprawie (z Belloną różnie to bywa), tak, więc do kasy iiiiiiii nie nie do domu na spacerek z psem,:P Szkoda, że taka cieniutka, ale mimo to ciekawa by nie było, że nie no i ta cena, na allezło między 17 a 20 + koszty przesyłu. W skrócie miało być: Poszedłem, zobaczyłem, zakupiłem Kowalsky dzięki za info. Pozdrawiam Ahmed Quote Link to post Share on other sites
Ukaosek Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Cena fajna ale książka trochę jest fantastyczna w paru miejscach, choć z drugiej strony to czyta się ja szybko i przyjemnie :D Jutro atakuje na stonkę u siebie. Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Sam doskonale wiesz że dobry weteran gawędziarz lepszy niż netowy noob :) Przecież każdego alianckiego pancerniaka pokonywał tylko Tygrys (rzadziej Pantera) a ruskich to nawet kompletne dywizje pancerne Tygrysów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts