rolnik4 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Witam bardzo interesuje się ASG, chciałbym kupić nową replikę która jest napędzana gazowo lub przez sprężynę. Mam jedną replikę AEG i przyrzekłem, że nigdy nie kupie AEG, chyba że będzie to np:(systema). Zastanawiam się nad pistoletami, snajperkami, shotgunami lub PDW. Jeżeli jakikolwiek wybiorę to będzie mi służył jako broń główna. Mój budżet to mniej więcej 2 kafle. W tym idzie replika, kamizelka, okulary i celownik/lufa precyzyjna. Jeżeli była by to replika gazowa to interesuje mnie jej zasięg i ile np: green gazu trzeba wlewać do magazynka aby utrzymywała się taka sama prędkość a replika która mi podpasowała to G&G G890. Jeśli sprężyna to wolałbym jakiegoś shotguna, i tak samo interesują mnie zasięgi replik (chociaż żeby do 30m), zastanawiam się nad G&P M870 sherif long. Proszę poradźcie coś. P.S. Nie znalazłem takiego podobnego tematu, mogę się mylić. Regulamin kolego. Buniek92 Edited January 9, 2014 by Buniek92 Link to post Share on other sites
Recommended Posts