Mirek-M128 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Witam. Mam problem z zamkiem bądź też kurkiem nie wiem po której stronie leży wina otóż, po przeładowaniu i wystrzeleniu pierwszej kulki zamek zostaje w tylnim położeniu tak jakby kurek nie został do końca zaciągnięty i zamek nie wrócił. Z góry dzięki za odpowiedź. http://zapodaj.net/c...a31175.jpg.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 sprawdź, czy kurek nie blokuje zamka. Quote Link to post Share on other sites
Mirek-M128 Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 sprawdź, czy kurek nie blokuje zamka. Dokładnie jak kurek docisnę na dół zamek zostaje zwolniony. Jeżeli wyciągnę magazynek i przeładuje to zamek normalnie się zwalnia. Tak jakby blowback nie miał na tyle odrzutu żeby odciągnąć kurek. Sam nie wiem Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 może sprężyna kurka zdechła. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts