Krzysi3KOo Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Witam, Czy któryś z użytkowników posiada tą kamizelkę albo w jakiś sposób miał z nią styczność. Interesuje mnie zakup ww kamizelki jednak obawiam się o rozmiar, z Cirsaem od Flyye podobno "L" jest na naprawde dużą osobę, sam noszę "M" i musiałem go zmniejszać na ostanie oczka (a mały nie jestem). W większości wystepuje jednak ona w rozmiarze "L". Każde informacje mile widziane :icon_smile: Pozdrawiam Kriss, Grr literówka w temacie :/ Edited January 17, 2014 by Krzysi3KOo Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Ja mam Flyye MTV [http://shop.ehobbyas...l#.Utkb2rR786I], który wydaję się być tą samą kamizelką tylko o innej nazwie z drobnymi różnicami. Rozmiar M, jedyne co zrobiłem to powiększyłem cummerbund'a. Niestety nie posiadam płyt, wkładów, ani żadnego obciążenia, żebym mógł jakoś dodatkowo wypowiedzieć się. Wzrost 181 cm, a w klacie ok 106 cm. Rozmiarowo wydaje mi się być w porządku. Edited January 17, 2014 by Ylang Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts