deLucas Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Siemanko, w niedziele byłem na pierwszym zlocie asg. Już przy paru pierwszych seriach zaczęło coś dziwnego się dziać. Kulki latał dosłownie gdzie chciały. W późniejszym czasie były takie sytuacje, że wypluwało mi po 2-5 kulek na raz, czasem po prostu nic nie leci. Później zaczęły one tak lecieć, że "klinowały" się w szczelinach tłumika płomieni (trochę śmieszne) lub latały na mniej niż 1 metr, czasem nawet bliżej. Całkowicie nie wiem czego to wina. Myślałem nad rozebraniem repliki, ale grozi to utratą gwarancji. I teraz nie wiem co robić. Wysyłać to na gwarancję czy jak? Replikę mam od ok. 2 miesięcy, ale byłem tylko na 1 strzelance ^.- Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Odeślij na "niezgodność towaru z umową" opisz co się dzieje. Kupowałeś na GFC ? Quote Link to post Share on other sites
deLucas Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 W sepcshop'ie. Quote Link to post Share on other sites
deLucas Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 Sorki, nie mogę edytować. Pisałem do nich z tym problemem i odpisali bym im odesłał ją, ponieważ może być to problem z hop-up'em. W tej sytuacji wysłać to na gwarancje czy reklamacje? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Gwarancje skoro to specshop, myślę że ich serwis to ogarnie dla Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts