Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Najlepsza replika do 800zł

Recommended Posts

Witam chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat. Kupno jakiej repliki doradzilibyście mi w granicach 700/800 zł. Jej najważniejszą cechą ma być trwałość, żeby nie trzeba wkładać w nią kolejnych pieniędzy, a cieszyć się bezawaryną zabawą z tą repliką. Co do modelu to mogą to być seria ak, m4, mp5. Z wyszukanych narazie rywalizuje cm.048 oraz rk-08s. Co o tym sądzicie, co moglibyście mi doradzić

G36 Ares.Rk z dopiskiem S jest ze stali ale ma gorsze bebechy silnik itp..Cm.048 ma bardzo dobry silnik oraz w stoku posiada ok 430fps czyli wystarczająco do lasu.CM.048 niestety nie nadaje się do CQB.Uniwersalne będzie g36 ARES "postrzelosz" w lesie a w CQB.A jeśli masz jakąś zajebistą ekipę z uber pro serwisantem to możesz się pokusić o zakup używki do 800zł kupisz już porządną emkę po dosyć dobrym tunningu.Ale ogólnie nie poleca sie używek na początek.

Od siebie polecę RK-10S Boyca. W pełni stalowe wykonanie (poza aluminiową lufą zewnętrzną - nie ZnAl) w stocku bardzo dobre osiągi, jedynie czuć że silnik trochę słabszy. Strzelanki na dziesięciostopniowym mrozie wytrzymuje bez zająknięcia. Po zakupie jeszcze Ci wystarczy na jakiegoś lipola bo w stocku bateria jest słaba (w cymie też - miałem i jej batek też nie polecam). W swojej replice mam lipo nano-techa 7,4V 2000mAh i nie narzekam. W cymie prędzej czy później rozwali Ci się znalowa obsada kolby i zacznie Ci lufa latać gdyż obsada lufy też jest ze znalu. 400 fps w stocku całkowicie Ci wystarczy. Używek na początek nie bierz bo nigdy nie wiesz co one przeszły.

Edit: literówka

Edited by UberSoldier