KonradMK Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 (edited) Wymarzyła mi się jedna z tych replik, głownie ze względu na Blowback, moc i wygląd. Poczytałem trochę na forum i ktoś rzucił że KWA zrobiło do tego modelu plastikowy GB, prawda to? W BOLTcie jest chyba metalowy. Którą replikę Z TYCH DWÓCH byście polecili w takim razie? Edited January 25, 2014 by KonradMK Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Jezu, człowieku.... Słuchaj, rzucę Ci że Tokyo Marui właśnie zaprzestało produkcji, G&P zabrało się za produkcję airsoftowego GAU-8 a Classic Army postanowiło robić repliki w 100% z piasku. Co Ty na to? Link to post Share on other sites
KonradMK Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 (edited) Pytałem o tamte dwa modele tylko. Wymienione przez ciebie firmy nawet jeśli robią wersje z EBB to jest on lichy (mówimy o AEGach). Nie ma alternatywy wg mnie dla tych dwóch modeli, albo słabo odrobilem lekcje. Edited January 25, 2014 by KonradMK Link to post Share on other sites
KonradMK Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Ciekawy filmik, w połowie jakiś gostek porównuje KWA i Bolta pod względem realizmu i ERG. http://m.youtube.com/watch?v=KIbxxIha4SY Link to post Share on other sites
Recommended Posts