SnowMat Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Witam, chciałem pofarbować pas wewnętrzny z FLC w UCP na coś pokroju coyota. Jak myślicie złapie się to w ogóle, jakaś sraka z tego wyjdzie ? Widziałem tematy o farbowaniu FLC, ale tylko na zielono. Wszelkie zdjęcia i porady mile widziane :) Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Na coyota ciężko będzie znaleźć farbę, możliwe że mix khaki z jakimś brązem pozwoli na zadowalający Cię efekt. Przeleć sobie informacje tutaj, o ile dobrze pamiętam to ktoś uzyskał kolor podobny do coyote ;). Quote Link to post Share on other sites
SnowMat Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Wydaje mi się że ciemniejszych pikseli wcale nie zafarbuje, dlatego też chcę to najpierw przeleciec wybielaczem, tylko nie wiem co z tego wyjdzie. Ma ktos jakies doswiadczenie z rozjaśnianiem tkanin ? Edited January 27, 2014 by SnowMat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts