Albix Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Witam. Tak jak w temacie mam pewien problem, którym jest moja replika. A mianowicie: Gdy przełączam z safe na auto lub single to cały czas strzela mi na auto, wiem że jest to wina selektora lecz nie wiem jak się do niego dobrać. Mógłby ktoś nakręcić filmik lub napisac poradnik jak krok po kroku tego dokonać? Ja byłbym bardzo wdzięczny,nie wiem jak inni ale Ci co maja tą replikę na pewno byli by też wdzięczni. Quote Link to post Share on other sites
316_Danny Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Problem jest z rozłożeniem cm035 czy z rozłożeniem gearboxa? Jak rozłożyć cm.035 masz tu: Jak rozłożyć GB nie będę pisać bo jest tego na tym forum mnóstwo a i filmików jest multum. Quote Link to post Share on other sites
Albix Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 Dzięki. chodziło mi o rozłożenie repliki na czynniki pierwsze... Dzięki jeszcze raz za filmik. Szukałem chyba wszędzie i nie mogłem znaleźć Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Chyba nie szukałeś tylko czekałeś aż ktoś Ci wyłoży kawę na lawę... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts