ChaRem Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Witam. W dniu dzisiejszym wzialem sobie do reki moje swd,podpinam magazynek,naciagam(wystrzelilem real-capa) odpinam maga, o chce wpiac go z kulkami,naciagam,strzelam i nie ma kulki (pomyslalem ze mag sie zacial a tu nie patrze na gniazdo maga a tam urwana ta stozkowo scieta rurka od maga ktora odblokowuje ten bezpiecznikw magazynku.Panowie niestety nie mam tego kawałka tego gownianego materiau. Jak to naprawic,czy da sie wogole? Czy replika do smieci?? Myslalem zeby sciac tak ze skosa kawalek lufu i nagwintowac boku i ta lufe i ewentualnie oszlifowac ten fragment lufy.Prosze o pomoc! Ps.Swd a&k sprezynowka Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Gdybys tak użył znaków przystankowych... A dlaczego replika do śmieci, czy to nie chodzi o uszkodzona część komory HU?? Bo może tylko komora na wymianę a nie zaraz cała replika? Ale nie mam to nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 (edited) To część body a nie komory HU, która w SWD jest inna niż w przeciętnym AEG i springach. Dokładnie jak mówisz - musisz dorobić sobie tę część ew odkupić body ale to raczej ciężkie zadanie bo prawie nikt tego nie sprzedaje... spróbuj w komisie... ew. kup szrota za te 150-200zł. http://wmasg.pl/pl/consignment/show/518244 Edited January 26, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts