sopel44pl Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Witam otrzymałem battke lipo mam co do niej parę pytań proszę o prostą odp a nie kopiowanie z forum o robotyce czy innych o profilu" naukowy bełkot" 1.Czy przechowywanie pakietu lipo długi czas np 4 miesiące spowoduje samo zapłon czy coś w tym stylu? 2.na jakich poziomach naładowania można robić powyższy punkt(1)? 3.Czy coś się dzieje z naładowanym pakietem na 100% przez dłuższy czas? z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Witaj, Pragnę poinformować, że na forum WMASG.pl obowiązują pewne zasady. Należy do nich m.in. poprawne pisanie zgodnie z zasadami języka polskiego. Jeśli nie zmienisz stylu i formy Twoich postów, będą one kasowane, a w dalszej konsekwencji ryzykujesz blokadą Twojego konta. Pozdrawiam, verb007 Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Sopel44pl , wszystkie odpowiedzi na powyższe pytania są na forum,ale,że nie życzyłeś sobie linków to ich nie podam... Zachęcam do czytania... O pisaniu verb007 już co nieco napisał... Quote Link to post Share on other sites
sopel44pl Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 (edited) dziękuję naprawdę prawie 1,5k postów do czytania verb007 ps(szacun) . Konkretnej odp brak dlatego napisałem ten post interesuje mnie odp na te 3 pytanka Edited January 27, 2014 by sopel44pl Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Google też dla Ciebie za trudne ? http://lmgtfy.com/?q=akumulatory+lipo+informacje Quote Link to post Share on other sites
sopel44pl Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 dobra spece zamykam temat dziękuję wszystkim znawcom forum widzę funkcjonuje na zasadzie wygogluj sobie dziękuje pozdro dla admina Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Skoro z Ciebie taki spec to czemu nie zadałeś swoich pytań w dziale o Akumulatorach. Uwierz mi że są tam wszystkie informacje o które pytałeś. Nie raczyłeś nawet poszukać tego podforum bo umieściłeś temat w tym dziale. Biorąc to pod uwagę, oraz twój sposób pisania na tym forum, nie zgadzasz się z regulaminem i go nie przestrzegasz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts