karol5683 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Dobry. Krótkie pytanko. Gdzie znajdę dolną płytę silnika do tego uchwytu : http://www.taiwangun...-m16-coyote-p-j Serdecznie dziękuje za poświęcony czas na czytanie tego tematu. :icon_biggrin: Edited January 28, 2014 by karol5683 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 każda zwykła do emki będzie pasować.. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Nie każda, spotkałem się że Elementowa nie pasowała, kilka ACM miały również dziwne wymiary (kształt, szerokość). W kilku musiałem poprawiać otwory pod śrubki, szlifować część kwadrata przy jednym z otworów pod śrubkę bo był za długi i za szeroki. Parę sztuk posiadały za wysokie łopatki uniemożliwiające obracanie się silnika od wewnętrznej strony stopki co powodowało zwarcie na silniku. Ale to tylko moje doświadczenia :teeth: Quote Link to post Share on other sites
karol5683 Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 każda zwykła do emki będzie pasować.. A. To dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts