Huodny Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Witam. Mam zamiar zakupić sobie tą oto bluzę: http://armyworld.pl/...pstop-Nowa.html Jest jednak pewien problem. Najmniejszy obwód klatki wynosi 118 cm, a ja mam... ok. 80 cm :( Chciałbym się dowiedzieć, od kogoś kto już takie coś robił lub zna się na krawiectwie, czy dałoby się jakoś zwęzić tą bluzę aby to jakoś na mnie wyglądało, czy po prostu przy takiej próbie tylko ją zepsuję i pieniądze pójdą w błoto? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 W innych sklepach dostaniesz rozmiar S. Bluza musi być trochę większa, bo ma zapewniać swobodę ruchów. Zwężanie nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
The_Musician_Military Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Znalazłem na innej stronce (chyba) tą samą bluzę i tu jest dostępna w mniejszych rozmiarach : link Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts