AloneWolf47 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Witam, ponieważ gdy rozpakowałem replikę i podłączyłem baterię, i sprawdzałem replikę jak strzela bez kulek po kilku naciśniętych spustu akumulator się wyładował, w instrukcji czytałem i nic nie pisze ile trzeba ładować, kilka godzin temu podłączyłem i się ładuję 5h i 30 min, i dotykając akumulator odczuwam minimalne ciepło, a ładuję akumulator za pomocą dołączonej ładowarki, proszę o odpowiedź ile jeszcze mam godzin ładować aby była ładowana do pełna, ? proszę o odpowiedź i ile godzin po pełnym naładowaniu by się wyładowała. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Tyle powinna się ładować w pełni rozładowana bateria t=(1,4*C)/I t- czas[h] C- pojemność akumulatora [mAh] I- prąd ładowania [mA] 1,4- stały współczynnik Wartość prądu ładowania znajdziesz na tabliczce znamionowej ładowarki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts