Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co dokupić do repliki w zakresie 300-400zl

Recommended Posts

Witam wszystkich! Jestem nowy na forum,a w temacie ASG "zielony" - wiem jedynie trochę na temat replik polecanych nowym.Wybrałem już mniej-więcej replikę,a bedzie to coś od jakaś G36 od JG. Teraz mam pytanie bo po wydaniu pieniędzy na replikę zostaje mi około 300-400zł do rozdysponowania i nie wiem czy lepiej zainwestować w jakiś lekki tuning repliki czy lepiej kupić np mundur.Czytałem ,że baterie dodawane do zestawu z repliką są słabej jakości i czy mogli byście mi powiedzieć ile taka bateria razem z ładowarką może kosztować i czy w tych 300-400zł dam rade kupić jakiś mundur i baterie+ładowarke? Wiem , że taki temat może już gdzieś istnieje ,ale nie potrafiłem znaleźć takiego który odpowiadał by na moje pytania.Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Ta replika w stocku jest okej - na start nic nie grzeb z tuningiem itp; postrzelaj to sam zobaczysz ; z czasem gumka hu i batka ewentualnie.

Za resztę kasy lepiej kupić na początku:

- ochronę oczu,

- kulki (najlepiej 0,25 dobrej jakości),

- mundur i jakiś kapelusz,

- no i ładowarka mikroprocesorowa by się przydała, to aku ten z kompletu jakiś czas pociągnie,

jeszcze warto pomyśleć o:

- jakichś butach,

- nakolannikach.

Dzieki za odpowiedzi ,ale mam jeszcze pytanie bo czytałem ,że najlepsze baterie są LiPo a jeśli mam kupywać pierw ładowarke do tej baterii ,a potem i tak ją zmienić to lepiej kupić od razu baterie z ładowarką LiPo no i tutaj jeśli mogł bym prosić o jakieś ceny/linki do baterii i ładowarki która bedzie kompatybilna z tą repliką.Okulary na 100% muszę kupić bo po co mi replika jak nawet mnie na strzelankę nie wpuszcza i myślalem tez o jakiejś masce do tego.Czy da rade zmieścic sie i kupic okulary,mundur i baterie z ładowarka do 400zł?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...