Careroz Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Witam wszystkich! Jestem nowy na forum,a w temacie ASG "zielony" - wiem jedynie trochę na temat replik polecanych nowym.Wybrałem już mniej-więcej replikę,a bedzie to coś od jakaś G36 od JG. Teraz mam pytanie bo po wydaniu pieniędzy na replikę zostaje mi około 300-400zł do rozdysponowania i nie wiem czy lepiej zainwestować w jakiś lekki tuning repliki czy lepiej kupić np mundur.Czytałem ,że baterie dodawane do zestawu z repliką są słabej jakości i czy mogli byście mi powiedzieć ile taka bateria razem z ładowarką może kosztować i czy w tych 300-400zł dam rade kupić jakiś mundur i baterie+ładowarke? Wiem , że taki temat może już gdzieś istnieje ,ale nie potrafiłem znaleźć takiego który odpowiadał by na moje pytania.Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Zacznij od atestowanej ochrony oczu. Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 -Ochrona oczu - Lipo 7.4 plus przyzwoita ładowarka (Imax B6, Redox Alpha) - Gumka Hop-up - Dodatkowy Magazynek - Mundur Flecktarn - dobry bo tani jak ''barszcz''. Link to post Share on other sites
JarekPN Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Ta replika w stocku jest okej - na start nic nie grzeb z tuningiem itp; postrzelaj to sam zobaczysz ; z czasem gumka hu i batka ewentualnie. Za resztę kasy lepiej kupić na początku: - ochronę oczu, - kulki (najlepiej 0,25 dobrej jakości), - mundur i jakiś kapelusz, - no i ładowarka mikroprocesorowa by się przydała, to aku ten z kompletu jakiś czas pociągnie, jeszcze warto pomyśleć o: - jakichś butach, - nakolannikach. Link to post Share on other sites
Careroz Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Dzieki za odpowiedzi ,ale mam jeszcze pytanie bo czytałem ,że najlepsze baterie są LiPo a jeśli mam kupywać pierw ładowarke do tej baterii ,a potem i tak ją zmienić to lepiej kupić od razu baterie z ładowarką LiPo no i tutaj jeśli mogł bym prosić o jakieś ceny/linki do baterii i ładowarki która bedzie kompatybilna z tą repliką.Okulary na 100% muszę kupić bo po co mi replika jak nawet mnie na strzelankę nie wpuszcza i myślalem tez o jakiejś masce do tego.Czy da rade zmieścic sie i kupic okulary,mundur i baterie z ładowarka do 400zł? Link to post Share on other sites
Provvokator Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 bez problemu bateria i ładowarka 150 zł ,okulary 50 zł , mundur(spodnie,bluza,kurtka,czapka, koszulka) do 100 zł i masz jeszcze 100 zł na buty Link to post Share on other sites
Careroz Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Ok. Jeszcze raz wielkie dzięki za tak szybkie odpowiedzi.Pozdrawiam. Do zamkniecia Link to post Share on other sites
Recommended Posts