aksel22 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Witam, mam pytanie odnośnie tuningu. Do stockowej repliki SR4A1 SRC chcę wstawić szkielet gearbox V2 Ultimate, sprężynę M130, zębatki ???, tłok Systema, komora hop-up Madbull, gumka zielona G&G lub czarną Systemy. Czy ten zestaw da mi dłuższą żywotność i moc repliki? Edytowałem za Ciebie ten post, jeśli nie zobligujesz się do przestrzegania poprawnej pisowni na tym forum to będę Twoje posty usuwał... verb007 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 A można po polsku, z przecinkami ? nie wiem co to za zębatki ntk, gumka zielona systemy ? Nigdy nie widziałem... Napisz powoli, wyraźnie jeszcze raz wszystko. Quote Link to post Share on other sites
aksel22 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 A można po polsku, z przecinkami ? nie wiem co to za zębatki ntk, gumka zielona systemy ? Nigdy nie widziałem... Napisz powoli, wyraźnie jeszcze raz wszystko. A no to tak, jak edytował verb007. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Najdłuższa żywotność to będzie w stocku . Szkielet ultimate powinien wytrzymać sp130 (unikaj - temp ). Zębatki SHS wystarczą , tłok też SHS będzie dobry . Miękka głowica tłoka się przyda . Komory bym nie wymieniał a pomyślał raczej o precyzyjnej rurce . Gumka tak jak pisałeś . Quote Link to post Share on other sites
aksel22 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Dzięki. Znalazłem szkielet, taki wystarczy? http://taktyczny.com...m-ultimate.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts