gaSTon Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Witam ,dzisiaj postanowiłem pomajsterkować z moją repliką .Wyjąłem komorę HU z lufą ,zdjąłem tą blokadę co dociska lufę Zew.do komory,podczas wyjmowania wyskoczył mi dystanser(chyba to był dystanser,taka czarna sylikonowa rurka ,krótka ,bardzo mała,nie mogłem jej znaleźć a jak znalazłem to umieściłem ją w tym rowku w komorze HU,wszystko złożyłem i jak strzelam to niezależnie od ustawienia HU kulka leci w dół bardziej lub mniej .Słyszałem ,że to może być powód źle wsadzonego dystansera .Proszę o pomoc. Z góry dziękuje,pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Rozbierz raz jeszcze i złóż ponownie. Dystanser musi być poziomo wsadzony(tak dla pewności). Upewnij się też, że masz lufę z gumką odpowiednio wsadzoną. Otworem do góry bo spotkałem się z wsadzoną lufą otworem do dołu komory. Quote Link to post Share on other sites
gaSTon Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Zrobiłem tak jak mówisz ,to teraz kulki lecą tak jakby nie było HU Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Coś musisz mieć z dystanserem nie tak. Jeśli poskładałeś wszystko do kupy jak powinno to nie ma opcji musi działać. Jak dasz hopkę na maksa i zaglądniesz widać bąbel ? Quote Link to post Share on other sites
gaSTon Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Już jest ok ,źle gumke HU miałem założoną .Temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts