Johann Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Planuję zakup repliki, ale z racji, że od kilku lat nie siedzę w temacie to zadaje pytanie w tym dziale. Musi to być M4 i musi to być na Gunfire.pl z racji reklamacji. Ogólnie moje wymagania są takie, aby emka miała korpus z prawidłowymi oznaczeniami i najlepiej zestaw szyn. Znalazłem coś takiego: http://gunfire.pl/product-pol-1152197369-Replika-karabinku-M4A1-Colt.html ale boję się, że to po prostu syf z gilem, bo cybergun zawsze mi się źle kojarzył. Czy mam rozumieć, że KA robi replikę, a Cybergun daje tylko licencję, czy jak to jest? Ma ktoś może tę replikę? Jakieś link? Może polecacie coś innego? Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. :) Zły dział. EOT Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Replikę produkuje King Arms a licencje na oznaczenia daje CyberGun, dlatego masz oznaczenia jak w ostrym. Emki od KA nie są badziewnym chińczykiem, ale też nie jest to nic wybitnego. Coś na poziomie specny. Powiem tak, można brać, choć ja bym wolał evolutiona, ale GF ich nie ma :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts