JolietJake Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Czołem Koledzy! Jako, że niedawno zacząłem kompletować stylizację USA, na pierwszy zakup poszły opinacze M38. Kupione w sklepie Nestof, rozmiar 4R. I tutaj pojawiają się schody...otóż nie mam bladego pojęcia jak je wiązać :) Szukałem instrukcji, ale te które udało mi się odszukać niewiele pomagają. Może ktoś z Was pomoże? :) Link to post Share on other sites
Lipton92 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Mi to pomogło :icon_razz2: Link to post Share on other sites
JolietJake Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Udało się!! :hahaha: Dziękuję Ci Kolego!! Temat do usunięcia! Edited February 6, 2014 by JolietJake Link to post Share on other sites
historian1970 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Do zamknięcia ale nie do usunięcia, mnie też się przydało. Link to post Share on other sites
JolietJake Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Uff, myślałem, że tylko ja nie mogłem sobie z nimi poradzić :) Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 (edited) Fakt ten filmik się jeszcze przyda :D Edited February 7, 2014 by mjr_nicpon Link to post Share on other sites
Recommended Posts