ArtiQ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Witam, Myślę, że Biblii ZMECHu przedstawiać nikomu nie muszę ;) Pytam więc krótko: Jest może wydana w formie jakieś książki? Zauważyłem, że są podpisane różne strony, aż do 500-setnej, ale w Biblii elektronicznej przeskakują one różnie, co jest interesujące. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Tak, jest wydana w wersji papierowej i głównie takiej. Wersja elektroniczna to tylko, aby było łatwiej pisać konspekty. Quote Link to post Share on other sites
ArtiQ Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 Dobrze, może mi ktoś powiedzieć gdzie ją można kupić? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Raczej nie można na rynku cywilnym jej kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts