Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Konkretna replika w cenie 550-600 zł.

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Chciałbym Was prosić o pomoc w wyborze dobrej repliki do kwoty 600 zł. Jakiś karabin szturmowy, ew. coś co można będzie na taki karabin przerobić w przyszłości, no i oczywiście w miarę możliwości prosiłbym o podanie co warto zmodyfikować/ulepszyśc aby zwiększyć fps,y itp. i ile by to mniej więcej kosztowało. Jeśli chodzi o kwestię ochrony oczu i twarzy to na ten cel będzie odrębna kwota 400-500 zł.

Z góry dziękuje za odpowiedzi. :icon_razz2:

Edited by PanMichal

Więc tak, czytałem trochę i z tego co widzę ludzie polecają dla początkujących G36 tylko pytanie który model wybrać żeby posłużył na lata, jak coś mogę dorzucić parę stówek. Ra sumując proszę o podanie jakiś dobrze wykonanych replik g36, które w połączeniu z dobrym użytkowaniem posłużą prze kilka lat ew. mogę dorzucić ze 400 zł, więc prosiłbym także o jakąś dobrą replikę do 1000 zł.

Pan by nie wybrał Giety, Pan by wybrał kałasza. Ale to takowe Panowe zboczenie.

Metoda jest prosta, kopnąć się na strzelankę i przyłożyć do repliki. I kupić tą długość która będzie bardziej pasowała.

Wymiana się nie opłaca, bo kosztuje, ale jak najbardziej jest sensowna, przynajmniej gumki (na lufę przyjdzie czas).