semir15 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Zwracam się do osób które ewentualnie taką kaburę posiadły. Czy ona jest wygodna? Nic tam nie uwiera? Nie lata podczas biegania? Da się z nią siedzieć? :icon_confused: Słyszałem że np kabura fobus z płetwą uwiera i nie da się siedzieć, mi chodzi o taką kaburę żeby szybko się broń wyjmowało była wygodna nie latała i w miarę tania. Na pierwszy rzut oka wygląda ok ale jeśli tak naprawdę tak nie jest to poleccie mi jakąś inną :icon_biggrin: Dzięki z góry i czekam na odpowiedzi :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 O Fobusie Vario się nie wypowiem, ale od dłuższej chwili użytkuję Black Harrier'a od Iwo Hesta. Bardzo go sobie chwalę - wygodny, bez problemu dało się dostać wersję dla leworęcznego, Glock (17 Army) pasuje jak ulał. I jest stosunkowo tania. Quote Link to post Share on other sites
semir15 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Dzięki zastanowie się wygląda ok ale jednak nadal chciał bym opinie o fobusie po prostu od tak dla porównania :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts