Filthar Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Witam, mam do państwa parę pytań odnośnie mojej repliki m15a4 tactical carbine , z góry dziękuję za odpowiedź. a) zauważyłem że wystrzeliwane kulki lecą najpierw prosto, potem wznoszą się ostro do góry. Czego to może być wina, bo chyba to nie jest normalne ? b) strzelając ogniem pojedynczym kulki nie opuszczają lufy za każdym razem, a czasem wystrzeliwane są po dwie lub trzy sztuki. Co wymienić żeby się tego problemu pozbyć ? c) ładując baterię cały dzień starcza tylko na godzinę. to chyba nie jest normalne, więc na jaką baterie wymienić obecną ? d) Czy to normalne że po około 30 minutach strzelania długimi seriami replika się mocno nagrzewa ? e) co warto jeszcze stuningować ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) 1. Źle ustawiony HU. 2. Słabe kulki lub podwinięta gumka. 3. Prawdopodobnie zabiłeś baterie przez zbyt długie ładowanie. Kup nową i ładuj ją odpowiednio długo (zależy to od baterii i ładowarki, ale można znaleźć na necie kalkulatory, które to policzą albo kupić ładowarkę mikroprocesorową). 4. Pewnie tak, ale niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie bo ja mam lekki palec i puszczam co najwyżej serie po kilka kulek. Edited February 9, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts