ghoo Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Witam od dawna próbuje się uporać z problemem spustu ... Pewnego dnia przestał działać i koniec rozebrałem GB kostka była osmolona więc wytarłem ją i zauważyłem że urwal się taki (dzyndzel :P) który blokuje kostkę jak się cofa ... więc zrobiłem to i złożyłem GB spowrotem ale problem nie zniknoł .... Po 4 razie kiedy rozkładam i składam pojawił się jeszcze dziwniejszy problem . Replika nie posiada styrzału pojedynczego tylko ciągły .. mosfet i batka są bardzo ciepłe kiedy oddwałałem strzały próbne. Jeszcze kiedy przełącze na pojedynczy oddam jeden strzał i koniec znów brak reakcji na spust ... Co może być przyczyną ? bardzo prosze o pomoc Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Wymień całkowicie kostkę stykową bo wyczyszczenie najwidoczniej mało pomogło. Quote Link to post Share on other sites
ghoo Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 No postaram się zamówić szybko wymienić i wypowiedzieć się czy pomoglo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts