Dionazy Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Witam, jestem zainteresowany kupnem baterii LiPo do mojej repliki. Wydaje mi się*, że jest to ta replika http://gunfire.pl/product-pol-1152189535-Replika-karabinu-szturmowego-JG608.html *Chodzi o to, że moja była firmy GFC i widzę, że Gunfire chyba wycofała ją z oferty. Była on tańsza o około 40 zł i miała troszkę więcej FPS jeśli jest to ważne przy wyborze batki. P.S.Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Cieżko wziąć suwmiarkę/linijkę do ręki i pomierzyć? Bierz lipola wielkości stockowej (czyt. Mini type). A czy 7.4, czy 11.1 to już zależy od ciebie, twoich upodobań itede. Quote Link to post Share on other sites
Dionazy Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Tzn. firma nie ma znaczenia, tak? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts