durrr Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Mam taki oto problem z repliką, starsza już replika m4. Mianowicie nie chce wogóle strzelać mimo tego że kulki ładnie z magazynka podaje do komory. Myślałem z początku że wina będzie po stronie komory i gumki, zmieniłem jedno i drugie i dalej jest to samo. Potem na cel wziąłem dysze ale wydaje mi sie że jest odpowiednia ma te niby 21mm, brakuje mi pomysłów co może być nie tak. Jeszcze co mi przychodzi do głowy to zębatka która naciąga tłok nie ma tej takiej nakładki na ten wystający bolec ( nie wiem jak to lepiej opisać) Ale znów sporo fotek naoglądałem sie GBV2 z tymi zębatkami i bardzo dużo ich nie miało. Ktoś ma jakieś pomysły co może być nie tak? Quote Link to post Share on other sites
Said Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Wiekszość bojców z pudełka ma problem z działeniem :) Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Problem rozwiązany, była założona zła dysza, minimalnie za długa. Moderator może usunąć temat! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts