McKing23 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Witam, dzisiaj mam do was pytanie jak zrobić samemu coś podobnego do ess profile pivot z goglami ess nvg? albo istnieją może jakieś tańsze systemy mocowania gogli tak żeby były z tyłu hałemu jednak cały czas gotowe do założenia? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Jak masz FAST'a to można na rynku dostać same klipsy pasujące do jego szyn cena coś ok 30zł jeśli dobrze pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 właśnie nie mam micha 2000 i staram się coś wykombinować ale nic mi do głowy nie przychodzi Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 1. Na hełm naklejasz miękki rzep. 2. Przecinasz pasek gogli na odpowiedniej długości, przeszywasz końcówki lamówką (albo zaginasz i przeszywasz). 3. Wewnętrzną stronę pasków obszywasz rzepem ostrym. 4. Montujesz gogle na hełmie. 5. Gotowe. Foto z neta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts