poMIMOto Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Witam, po kilku dniach studiowania waszych poradników postanowiłem się w końcu zarejestrować i zadać pytanie odnośnie kupna repliki, którą sobie wybrałem. Moje wymagania spełnia cm.031, jednak w sklepach ocenionych u Was jej cena mieści się w przedziale 350-450 zł co, szczerze mówiąc, niezbyt mi odpowiada. Znalazłem jednak pewien sklep, w którego ofercie jest ona znacznie tańsza, mianowicie : http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152189390-Replika-karabinka-CM031.html Opinie na temat tego sklepu u Was również są, jednak rozpoczynają się w roku 2006, a kończą w maju 2013, czyli nie są zbyt aktualne, ponadto zmieniają się na przestrzeni tych lat jak w kalejdoskopie. Tutaj rodzą się konkretne pytania : Czy jakoś tej repliki jest gorsza niż w innych, bardziej renomowanych sklepach ? Jak działa obsługa i serwis tego sklepu ? Skąd taka rozbieżność cenowa ? Z góry dziękuję za odpowiedzi, czekam na wszelkie rady, mam nadzieję jak najszybciej kupić swoją pierwszą replikę :) Link to post Share on other sites
OFF Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Na forum mamy dział poświęcony sklepom. Pisz tam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts