bishop PS Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Witam, mam dylemat, którą replikę wybrać. Chodzi mi o wykonanie, zasięg i możliwości tuningu. Co polecacie? Quote Link to post Share on other sites
Kapso Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Mam oba, zasięg podobny(koło 20m) możliwości tuningu żadne sensowne, wykonanie złe nie jest - w tym miejscu imo wygrywa glock. Oba na główną broń się nie nadają, chyba że do cqb, jako boczniak lepszy glock bo łatwiej przenosić. Mam oba i jestem zadowolony, za 2 stówki całkiem fajne zabawki. Quote Link to post Share on other sites
bishop PS Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Chcę kupić jedną z nich właśnie do cqb. Jeśli chodzi o firmę bardziej do mnie przemawia cyma ale mam zamiar jej używać jako główną więc bardziej mi pasuje mp7. No i Baterię chyba łatwiej jakąś sensowną do mp7 zamontować. A jak z częściami do mp7 i ogólnie niezawodnością? Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Są części, nawet sporo, od NineBall, cholernie drogie i niewiele dają (do prędkości wylotowej), lub stockowe zamienniki, np. na RSOV.com. Mają tam nawet kompletne gearboxy (30$), czy body do mp7 WELLa. Na specu też masz trochę części. A co do batki to wystarczy nie mieć dwóch lewych rąk i zrobisz sobie albo wtyczkę, albo przerobisz lipo na te śmieszne konektory, albo zrobisz/kupisz jakiś zewnętrzny pojemnik. Możliwości jest dużo. Przeczytałem chyba wszystko co się dało i nie wiem, czy kupić ją do CQB i żeby sobie w niej grzebać i ulepszać, czy może kieeeedyś kupić gazowe Marui. Ehhh, zakochałem się ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts