Mordecai Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam. Jakie będzie najlepsze zawiesznie (pod względem wytrzymałości i dobrego rozłożenia ciężaru) do M60 w wersji Wietnamskiej? 2 czy 3 punktowe? Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zdecydowanie 2. Konkretnego modelu nie polecę Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 2 punkt, na stalowych zaczepach, taśma ramienna 50mm z comfortpadem, pi razy oko taki pas to 100zł, jeśli chcesz taniej to daj znać, jak chińska taśma będzie Ci się wcinać w ciało, albo replika się zepsuje gdy upadnie bo znalowa klamra od chińczyka padła. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Dzięki za odpowiedź, mógłby ktoś podrzucić link do takiego jak napisał Samael16, bo chce kupić to odpowiednie. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) http://sklep.orkan-t...oni-ii-punktowe tylko trzeba poprosić ich o customa, lub do krawca który się w to bawi, nie wiem może pawelex84, wkurzony, Redriver (fb) ogólnie popytaj. Edit Temat wałkowany axel wrzucił w nim odpowiednie zdjęcie zawieszenia od Huberta (orkan tactical) http://forum.wmasg.pl/topic/142064-miekkie-zawieszenie-taktyczne/ Edited February 23, 2014 by samael16 Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Żeby doszyli comfortpada? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Jeśli nosisz to na gołe ciało lub bluzę mundurową to wygodny jest comfort pad w zawieszeniu. Jesli na kamizelkę lub beltkit to możesz odpuścić comfort pad, chyba że poczujesz potrzebę po testach bez. Ja od siebię zasugeruję : szeroka taśma , klamry stalowe ( u mnie świetnie działają mash hook ). Do wyciszenia polecam paracord. Opcjonalnie - szybka regulacja, klamra typu fastex by wypiąć się jak się zaplączesz ..na świętego Czasami się zdaży :icon_smile: Zawieszenia ogarnie Ci Orkan lub Spearpoint. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Wielkie dzięki za świetną odpowiedź, będe się kontaktować z gościami w Orkanie :) Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Słuchajcie jaka będzie dobra długość comfortpada? Na całą szyję i barki, czy tylko na szyję? Podzielcie się własnymi doświadczeniami. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Przejżyj foty w google : PKM sling M240 sling Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 3, 2014 Author Report Share Posted March 3, 2014 Dzięki, bardziej mi pasuję ta wersja od m240. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts